LogoKontakt
Logo
Kontakt

Skattefri julegaver fra arbejdsgiver 2024

Skattefri julegaver fra arbejdsgiver 2024

En medarbejder kan i 2024 få skattefri firmajulegaver på maksimalt 900 kr. inkl. moms. 

Det er dog værd at huske, at medarbejderen i årets løb rent faktisk må modtage skattefri gaver og påskønnelser på helt op til 1.300 kr. inkl. moms. 

Det betyder, at hvis medarbejderen får en julegave til en værdi á 900 kr. men tidligere på året har modtaget andre gaver til en værdi á 700 kr. - altså i alt 1.600 kr. - ja så beskattes altså kun de 700 kr.

Men det betyder rent faktisk også, at hvis julegaven har en værdi á fx. kr. 1.200 og der i løbet af året ikke er givet andre personalegoder, ja så er der faktisk ingen beskatning på julegaven.

Skattefri gavekort

Gavekort, der giver adgang til at vælge en eller flere gaver fra et begrænset udvalg på en gaveshop, er en skattefri julegave (selvfølgelig antaget at værdien ikke overstiger beløbsgrænsen for julegaver). 

Gavekort i 7 forskellige prisklasser

Vi tilbyder gavekort i 7 forskellige prisklasser, som hver især er forbundet med en bred kollektion af omhyggeligt udvalgte gaver, der indeholder produkter til hjem og bolig, skønhed, outdoor og elektronik fra veletablerede mærker.

Se mere om gavekort til gaveshop her

Skattepligtig gavekort

Derimod er et mere "åbent" gavekort, som kan anvendes til en bred vifte af tilbud fra restauranter, kro- og hotelophold, wellness, aktiviteter eller til bestemte forretninger som julegave, skattepligtigt. Det gælder også, selvom gavekortet ikke kan veksles til kontanter.

--

Ovenstående blogindlæg skal ses som vejledende.

Nikolaj

Brandadvisor