LogoKontakt
Logo
Kontakt

sociale medier

Opslag og annoncer

Manglende tid, er ofte en af årsagerne til at virksomheders Facebook, Instagram, Google eller Linkedin profiler går i stå.

Her kan vi gå ind og være den eksterne Social Media konsulent, som rådgiver og hjælper med at lave opslag eller annoncer på de sociale medier.

Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak om jeres SoMe kanaler og de forskellige annoncetyper.

Det laver vi

FACEBOOK

Facebook er fortsat verdens største sociale netværk og derfor handler det i høj grad om at skille sig ud fra mængden. Korte film, korte tekster og skarpe billeder, som fanger brugeren hurtigt.

instagram

Instagram er stedet hvor du kan inspirerer og vise dit brand og produkter frem med billeder og videoer og virkelig gøre tingene mere detaljeret og personlige.

Linkedin

På Linkedin handler det i høj grad om B2B, netværk, viden, udvikling og rekruttering. Det er her du kan skabe kontakter og styrke relationerne.

Cases

Ugens Bil

Facebook

Ugens Bil

Facebook annoncering

Ugens Bil

Påskehilsen

Facebook

Some

opsætning

Totrinsgodkendelse

Har du husket totrinsgodkendelse på Facebook?

Det er en sikkerhedsfunktion, der hjælper med at beskytte din Facebook-konto, som en yderligere foranstaltning ud over din adgangskode.

Flere og flere brugere har på det seneste oplevet, at deres private Facebook profil bliver hacket og derefter bliver lukket ned eller deaktiveret. Det kan være en sej kamp at få din profil på høj kant igen, men den største udfordring i virksomhedsøjemed, er hvis du samtidig er den eneste administrator på din virksomheds Facebook side.

Vi anbefaler derfor

1. Totrinsgodkendelse

2. Sørg for at flere har administrator adgang til din virksomheds Facebook side.

Har du spørgsmål eller ønsker mere info?